Regulament concurs folii de protectie solara de la Verla Decor

 

Orice incapere poate sa fie protejata de razele soarelui cu folii speciale de protectie care reglează cantitatea de lumina care intra in interior, resping si absorb caldura, iar in acelasi timp, blocheaza razele ultraviolete si ofera intimitate.

 

Castiga folii de protectie solara sau voucher de cumparaturi de la Verla Decor.

 

Ce trebuie sa faci pentru a castiga:

 

  1. Da Like paginii de Facebook Verla Decor
  2. Like si Share imaginii de concurs
  3. Scrie un comentariu la poza pentru a valida inscrierea.

 

Premii:

 

Locul I: O rola de folie protectie solara electrostatica

Locul II: Voucher 50 lei

 

* Voucherul este valabil pentru cumparaturi de minim 100 lei de la Verla.

 

Detalii despre foliile de protectie solara:

 

- Dimensiunea foliei este de 90x200 cm si poate sa fie aplicata pe geam pentru protectia solara a incaperii.

- Poti folosi folia pentru mai multe geamuri, in functie de dimensiunea geamului.

- Protejează împotriva razelor UV, reducând decolorarea obiectelor expuse
- Reduc pierderile de căldură şi oferă un echilibru termic, reducând implicit costurile cu energia
- Reglează cantitatea de lumină care intră în interior, resping şi absorb căldura, iar în acelaşi timp, blochează razele ultraviolete
- Echilibrează diferenţele de temperatură în clădiri, asigurând un climat plăcut
- Creeaza intimitate şi confort sporit prin controlarea luminozităţii puternice

 

Regulament oficial

 

Campania promotionala se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulament oficial").

 

Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la Campanie.

 

I. Organizator

 

Organizatorul campaniei este SC Verla SRL, cu sediul in Cluj Napoca, str. Traian nr. 86-88, Cluj-Napoca, cod unic de înregistrare RO 5612469, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J12/1182/1994, cod IBAN RO48 RNCB 0106 0022 2592 0001 deschis la BCR, sucursala Cluj-Napoca, reprezentat prin dl. Viorel Verzea in calitate de Director General – denumita in continuare ”Organizator”, prin punctul de lucru situat in Cluj-Napoca, pe Str. Horea nr. 8.

 

II. Locul si durata desfasurarii concursului

 

Concursul se va desfasura in perioada 22 august – 1 septembrie 2014 pe pagina de Facebook Verla Decor.

Organizatorul isi rezerva dreptul unei eventuale prelungiri a perioadei de desfasurare a concursului, printr-un act aditional la prezentul Regulament.

 

III. Premii

 

Premiile acordate consta intr-o rola de folie de protectie solara cu dimensiunea de 90x200 cm si un voucher valoric de cumparaturi in valoare de 50 lei.

Voucherul poate fi folosit de catre castigator in momentul in care face cumparaturi de minim 100 lei de la Verla. Valoarea voucherului va fi scazuta din valoarea totala a comenzii.

 

IV. Conditii de participare

 

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Verla Decor.

La concurs poate participa orice persoana fizica rezidenta în România, indiferent de nationalitate. Participantii trebuie sa dea Like paginii de Facebook Verla Decor, Like imaginii de concurs, sa distribuie pe Facebook imaginea si sa scrie un comentariu prin care anunta inscrierea in concurs.

La acesta Campanie nu pot participa angajatii SC Verla SRL precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii si sotiile lor.

 

V. Modul de desfasurare al concursului

 

In perioada 22 august – 1 septembrie 2014 toti cei care se inscriu in concurs si respecta etapele intra in tragerea la sorti pentru a castiga premiul I si II. Tragerea la sorti se va face pe site-ul www.random.org si castigatorii vor fi anuntati pe Facebook, urmand sa fie contactati pentru revendicarea premiilor.

 

VI. Responsabilitate

 

Organizatorul concursului nu va avea nici o raspundere derivand din informatiile completate si nu va putea fi implicat în litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra datelor inregistrate. De asemenea, organizatorii nu pot fi implicati in astfel de litigii si nu isi asuma nici un fel de obligatie de a purta corespondenta de orice fel cu participantii.

Prezentul Regulament reprezinta un set de conditii minimale pe care participantii la campanie trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili. Participantii la acest concurs se angajeaza sa respecte regulile din prezentul regulament.

 

VII. Protectia datelor personale

 

In conformitate cu prevederile legii privind protectia datelor personale, informatiile personale de identificare ale participantilor vor fi colectate si prelucrate de SC Verla SRL in conditiile legii 677/2001.

Informatiile vor fi utilizate de SC Verla SRL numai in scopul comercializarii propriilor produse si servicii cat si in scopuri de marketing, planificare, dezvoltare de produse si cercetari de piata. Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre SC Verla SRL - in modul expus in paragraful anterior.

Participantilor la promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel:

• dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de catre acesta;

• dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

c. notificarea catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

• dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Participantul isi poate retrage oricand acordul pentru utilizarea datelor sale personale in scopurile prezentate sau pentru primirea oricaror informatii sau corespondenta, printr-o cerere intocmita in forma scrisa comunicata la adresa str. Traian nr. 86-88, Cluj-Napoca.

Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta campanie nu va fi de natura a crea nici un fel de obligatii, inclusiv de natura financiara in sarcina Organizatorului.

 

VIII. Dispozitii finale

 

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele dispute legate de inregistrarea si dreptul de proprietate asupra datelor inregistrate in sistemul informatic.

In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acordarea premiilor.

In cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea concursului.

Regulamentul de participare/desfasurare a concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul SC Verla SRL, precum si in format pdf pe site-ul www.magazin-tapet.ro.

 

Organizator,

SC VERLA SRL

Ultima modificare
Abonare newsletter

Magazin Cluj

str. Horea 9
Tel: 0264-432722
Mobil: 0724-322390

ORAR:

Luni - Vineri : 8.30-18.30
Sambata: 9.30-13.00

 

Magazin Bucuresti

B-dul Unirii 73, corp UCECOM
Tel.: 021-3264647
Mobil: 0752-148143

ORAR:
Luni - Vineri: 10.00- 18.30

Localizare Cluj

Localizare Bucuresti

Verla Decor